ПРАВ ДИВАН ГАЛА

  • Марка: НАНИ

ЛУКС, СТАНДАРТ или КОМФОРТ – визия по избор, но с константна функционалност и комфорт, предоставени от прав диван ГАЛА. В предоставените възможности влиза и безплатен избор на тип дамаска от картел, цветово решение по елементи и др. 

 

Прав диван ГАЛА е модел с дизайнерска линия, галеща сетивата на модерния клиент. Променяща се  визия и размер според избрания модел на подръчника, цвят и материя по избор от картел + механизъм за сън от ново поколение. Седална част с височина, оптимизирана за хол или трапезария. Удобство, функционалност, здравина и непреходност познати на клиента от Дивани НАНИ

Класическата дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за евтините дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфорта се подсилва с употребата на сандвич от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В прав диван Гала са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

 

Патентования потапящ механизъм за сън е надежден, удобен и лесен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалката нагоре и напред става лесно и почти незабележимо.

 

Предлагани конфигурации:

 

ТАБУРЕТКА 339лв.
2-КА ВАРИАНТ СТАНДАРТ 1 С РАКЛА 1199лв.
2-КА ВАРИАНТ СТАНДАРТ 2 С РАКЛА 1199лв.
2-КА ВАРИАНТ ЛУКС И РАКЛА 1249лв.
3-КА ВАРИАНТ СТАНДАРТ 1 С Ф-Я СЪН 1699лв.
3-КА ВАРИАНТ СТАНДАРТ 2 С Ф-Я СЪН 1699лв.
3-КА ВАРИАНТ ЛУКС С Ф-Я СЪН 1749лв.

 

* Към правия диван Гала могат да бъдат добавени табуретка и двойка диван съответно подлакътници по ваш избор.

ПРАВ ДИВАН ГАЛА

 

* Диван Гала се предлага с три вида подлакътници

ПРАВ ДИВАН ГАЛА

 

1 799,00 лв. 1 699,00 лв.
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!