Луксозен матрак MATTERRA

  • Марка: ТЕД

 

✓ Категория: Висок клас двулицев пружинен матрак и регистриран полезен модел

✓ Ядро: Полиуретанова Body Care пяна, Мемори пяна, Покет пружинна система, двойна щанга, ГГПВ - спирала погасител

✓ Еластичност: Две страни на комфорт: лятна и зимна, твърдост: средна

✓ Височина: 26 см +/-1 см

✓ Калъф: Без цип, материя Visco Sense, термовата, нетъкан текстил, полиуретанова BodyCare™ пяна

✓ Гаранция: 10 години.

 

Matterra е тук, за да осигури на теб и твоето семейство една напълно защитена среда на сън. Почувствай се в безопасност в дома си и се предпази от вредните влияния на заобикалящия свят

В търсенето на истински ободряващ и зареждащ сън, се появи матрак Matterra. Основаната ни цел беше да създадем една безопасна зона по време на сън.

 

Как го направихме?

 

Вградихме специален неутрализатор, който се да бори срещу геопатогенните влияния на заобикалящия ни святВграденият погасител разпръсква от повърхността на матрака в концентрична зависимост вредните геомагнитни вълни. Матракът е лабораторно тестван в център за квантова медицина, има патент за полезен модел и притежава сертификат за качество от водещата лаборатория TÜV Rheinland в Германия.

Матрак Matterra e предпочитано допълнение към всяка модерна спалня. Но не само това. Предлага уникален комфорт и изключително добра поддръжка. Истинска награда за тялото. Благодарение на подсиления покет пружинен пакет със стотици опорни точки, поддръжката на тялото и стабилността е напълно гарантирана. С помощта на добавените слоеве от Body Care™ и комфортна мемори пяна, която лесно се адаптира към контурите на тялото, осигуряват необходимата анатомична подкрепа, като елиминират точките на напрежение. Матракът е завършен с деликатен и изключително нежен към кожата текстил с двойна обемна прошивка. Насладете се на безупречен комфорт и обгръщаща мекота. Предлагаме две изразени страни: лятна и зимна. Любителите на AirFlex технологията, могат да потънат в нежната мемори пяна, от която е създаден горния слой. Тя се адаптира към силуета на тялото с такава лекота, че щом усетите допира, умът ви мигновено се изчиства от мисли за околния свят.

 

Това е матрак от изключително високо качество и последния щрих беше не по-малко важен за нас. Покрихме матрака с висококласен плетен текстил, а пренасянето му улеснихме като добавихме и удобни дръжки.

 

Ето как постигнахме неустоимата комбинация от мекота и нужната поддръжка:

 

✓ Пружинен пакет покет с двоен укрепващ механизъм

Вътрешността на матрак Matterra e съставена от подсилена покет система със стотици опорни точки, които осигуряват отлична поддръжка и стабилност на модела. Благодарение на тях формата и тежестта на тялото се разпределя равномерно.

 

✓ Полиуретанова пяна

Плътен материал, осигуряващ добра поддръжка на тялото и предотвратяващ създаването на изолирани зони на тежест и дискомфорт. Полиуретановата пяна е лесна за профилиране, което ѝ придава допълнителни анатомични свойства.

 

✓ Мемори пяна

Изключително адаптивен и чувствителен към температурата материал. Реагира на топлината на тялото и заема неговата точна форма, запомняйки всяко движение. Подобрява комфорта и създава усещане за мекота.

 

✓ Луксозен текстил

Калъфът на Matterra е изработен от висококачествен плетен текстил, истинско удоволствие за вашето тяло.

 

 

За кого е подходящ матрак Matterra?

 

Луксозен матрак Matterra е предпочитан избор на хора, търсещи качество, модерен стил, здраве и лукс.

Възползвайте се от многобройните предимства на един от най-популярните ни премиум матраци и се насладете на 10 годишна гаранция, носеща ви най-важното - спокойствието.

 

 

1 199,00 лв.
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!