Луксозен матрак MEMO OPTIMA

  • Марка: ТЕД

 

✓ Категория: Висок клас двулицев пружинен матрак

✓ Материал: Полиуретанова Body Care пяна за тактилен комфорт

✓ Еластичност: Две страни на комфорт: мека и средно мека

✓ Височина: 26 см +/-1 см

✓ Калъф: Перяща се материя Visco Sense с мемори пяна

✓ Гаранция: 10 години

 

Memo Optima са думите, с които започва Вашата приказка за лека нощ. Луксозен матрак, превръщащ вълшебния свят на сънищата в реалност.

При създаването на луксозния матрак Memo Optima имахме една водеща цел: той да превъзхожда всеки друг. Амбициозният ни план се сбъдна – открихме нови величини за комфорт, качество, изработка и ергономичност. Резултатът е: изключителен продукт. Шедьовър от най-добрите естествени материали, първокласно производство и прецизно внимание към детайла.

 

Memo Optima е въплъщение на думата „комфорт“. Усетете разкоша и се чувствайте като истинска кралска особа – потънете в ефирната му повърхност, докато невидима опора поддържа тялото Ви в най-благоприятната позиция за сън.

Memo Optima е двулицев модел матрак, който дава свобода за избор между по-мека или по-твърда основа. Хората често предпочитат да използват по-меката страна през зимата, за да си гарантират повече топлина и по-твърдата страна през лятото, за да усетят охлаждащ ефект. Хибридното ядро е съставено от стотици индивидуално пакетирани пружинки, които разпределят равномерно тежестта на тялото и осигуряват ергономична опора. Луксозният матрак Memo Optima е истинско изящество и ще усетите това още при първия допир с фината му обвивка. Почувствайте съвършенството на нежния текстил, допълнително омекотен с мемори пяна и се уверете във висококачествената изработка на всеки детайл. Наградете тялото си със спокойния сън, който заслужава!

 

Ето как постигнахме перфектната комбинация от солидна опора за тялото и разтапяща се мекота:

 

✓ Мултипокет

Във вътрешността на луксозния матрак Memo Optima има система с повече от 400 индивидуално пакетирани пружинки, разположени на квадратен метър, които разпределят равномерно формата и тежестта на тялото, осигурявайки му стабилна ергономична опора.

 

✓ Полиуретанова пяна

Материал с добра плътност, който поддържа тялото и предотвратява създаването на изолирани зони на тежест и дискомфорт. Полиуретановата пяна е лесна за профилиране, което ѝ придава допълнителни анатомични свойства.

 

✓ Мемори пяна

Мемори пяна, която реагира на топлина и се адаптира лесно към извивките на тялото, запомняйки всяко негово движение. Подобрява комфорта и създава усещане за мекота. Опияняващ лукс, който веднага ще почувствате.

 

✓ Луксозен текстил

Калъфът на Memo Optima е изработен от копринени нишки с най-високо качество, които повишават комфорта по време на сън.

 

За кого е подходящ матрак Memo Optima?

 

Луксозен матрак Memo Optima е идеален избор за всички, които се нуждаят от пълноценен и спокоен сън. Докоснете се до комфорт от най-висок клас, осигуряващ разкоша на мека повърхност върху стабилна опора. Наградете тялото си със заслужена почивка по всяко време на годината!

648,00 лв.
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!