SILVER EXCLUSIVE

 

✓ Категория: двулицев пружинен матрак

✓ Ядро: 7-зонова мултипокет пружинна система, полиуретанова Body Care™ пяна

✓ Еластичност: Една страна на комфорт: среднa

✓ Височина: 19 см +/-1 см

✓ Външен калъф: Без цип

✓ Гаранция: 8 години

 

Висококачественият матрак е от хит колекция Silver Collection и е с уникални по рода си ортопедични свойства. Пренесете сребърното вълшебство в спалнята с помощта на текстилни материи, с които лесно да се предпазите от бактерии и акари, като едновременно се радвате на добро здраве и ежедневни усмивки.

Silver Exclusive е висококласен матрак, който ви гарантира правилното позициониране на гръбначния стълб по време на сън. За разлика от обикновените пружинни пакети, специално създаденото от мултипокет ядро осигурява динамична поддръжка, посредством два пъти повече опорни точки, които дават нужната подкрепа на тялото. Двулицевият матрак Silver Exclusive е покрит с луксозна тъкан, ушита със сребърни влакна, изключително мека при допир с кожата. Благодарение на естествените антибактериални свойства на среброто, се потиска образуването на бактерии и задържането на неприятни миризми, което от своя страна гарантира хигиенична среда по време на сън. Частиците допринасят изключително много и за добрата циркулация на тялото. С този модел матрак ще усетите лукса и комфорта по време на сън!

 

Как постигнахме като резултат това сребърно изящество?

 

✓ 7-зонов мултопокет

Система от индивидуално пакетирани пружинки с повече опорни точки – над 500 бр. на кв.м. за още по-добра стабилност и реагираща повърхност, която не оказва съпротивление при смяна в позицията на спящия. 7-зоновото анатомично зониране на системата осигурява правилна позиция на гръбнака и равномерно разпределение на тежестта на тялото. 

 

✓ Полиуретанова Body Care™ пяна

Много добра плътност и еластичност. Стбилна опора и поддръжка, точки на напрежение. Пенополиуретанът е лесен за профилиране, което му придава допълнителни анатомични свойства.

 

✓ Обезумяващ слой

 

✓ Луксозен текстил

Високо качествен текстил със сребърни нишки.

 

За кого е подходящ матрак Silver Exclusive?

 

Двулицев матрак Silver Exclusive задоволява нуждите за стабилна ортопедична опора и борбата срещу бактериите и акарите.

Матракът е ръчно произведен в България, стандартен TED клас, който ви осигурява 8 годишно спокойствие.

 

314,00 лв.
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!