Еднолицев матрак FAVOURITE NOVA

  • Марка: ТЕД

 

✓ Категория: еднолицев пружинен матрак

✓ Ядро: 7-зонова мултипокет пружинна система, полиуретанова Body Care™ пяна, филц, дървена иглолистна рамка

✓ Еластичност: Една страна на комфорт: средна

✓ Височина: 22 см +/-1 см

 Външен калъф: Без цип

✓ Гаранция: 5 години

 

Искате ли да разберете какво ще сънувате?

Отпуснете се по омекотената повърхност и просто се наслаждавайте. Почувствайте ортопедичната опора и релаксирайте. Еднолицевият модел матрак Favourite комбинира най-добрата система за спане – мултипокет със стабилна дървена рамка

 

Еднолицевият модел матрак Favourite Nova комбинира най-добрата система за спане – мултипокет със стабилна дървена рамка. Независимите пружинки се адаптират към всяко движение, като осигуряват равномерна опора през целия живот на матрака. Матракът е с идеална твърдост и е перфектен избор за всеки от вас. Луксозно завършен с висококачественият текстил TED Balance е кулминацията, за която всеки мечтае. Ако ви се налага да прекарате по-дълго време в леглото, този модел е подходящия избор, тъй като има допълнителният слой мемори пяна, който намалява до минимум неблагоприятните ефекти върху тялото и осигурява необходимия комфорт.

 

 

Нека ви разкажем малко повече за тази идеална комбинация:

 

✓ 7-зонова мултипокет пружинна система

Система от индивидуално пакетирани пружинки с повече опорни точки – над 500 бр. на кв.м. за още по-добра стабилност и реагираща повърхност, която не оказва съпротивление при смяна в позицията на спящия. 7-зоновото анатомично зониране на системата осигурява правилна позиция на гръбнака и равномерно разпределение на тежестта на тялото.

 

✓ Полиуретанова Body Care™ пяна

Материал с добра плътност, който поддържа тялото и предотвратява създаването на изолирани зони на тежест и дискомфорт. Полиуретановата пяна е лесна за профилиране, което ѝ придава допълнителни анатомични свойства.

 

✓ Мемори пяна

Мемори пяна, която реагира на топлина и се адаптира лесно към извивките на тялото, запомняйки всяко негово движение. Подобрява комфорта и създава усещане за мекота. Опияняващ лукс, който веднага ще почувствате.

 

✓ Филц

 

✓ Дървена иглолистна рамка

 

✓ Луксозен текстил

Висококачественият текстил TED Balance.

 

За кого е подходящ еднолицев матрак Favourite Nova?

 

Матрак Favourite Nova е с ортопедична поддръжка, което го прави добро решение за хора, които прекарват дълги часове в леглото. Специалната омекотена повърхност ви гарантира правилно разпределение на тялото и несравнимо удобство.

Еднолицевият матрак е произведен в България, и го получавате д 5 години гаранция.

449,00 лв.
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!